Let op: er wordt vanaf 1 november 2021 tot 1 maart 2022 niet gereden met de paardentram vanwege de lage temperatuur.

Maak uw gelegenheid bijzonder en kies voor vervoer met onze mooie paardentram over heel Walcheren. U bepaalt zelf de plaats waar u wordt opgehaald, eventuele tussenstops en uiteraard uw aankomstpunt. Alles doen wij in overleg met uw wensen.

De paardentram is geschikt voor groepen tot 28 personen en wordt getrokken door twee paarden. De banken zijn achter elkaar geplaatst wat voor iedereen een mooi uitzicht garandeert.

Bij slecht weer is het mogelijk om één of beide zijdes af te sluiten zodat u droog blijft. Uiteraard kunt u dan nog steeds van het uitzicht genieten! Zo is het mogelijk dat de paardentram het gehele jaar op elke dag van de week gehuurd kan worden. In overleg kan uw gezelschap op heel Walcheren worden opgehaald voor een rondrit.

Bijzondere gelegenheden

paardentram-uitzichtDe paardentram is geschikt voor velerlei doeleinden. Denk daarbij aan:

  • Bruiloften
  • Verjaardagen
  • Kinderfeestjes
  • Jubilea
  • Zakelijke evenementen
  • Klantdagen
  • Stads- of dorpspromotie
  • Etc. etc.

rondrit03

Het is mogelijk om tijdens de rondrit of vervoer een pauze in te lassen bijvoorbeeld voor een hapje of drankje bij een café of restaurant. Ook kunt u zelf eten en drinken mee te nemen en op een rustige locatie te picknicken.

Er zijn veel mooie en interessante plekken op Walcheren die met de paardentram bezocht kunnen worden. Rijdend door de binnenwegen van Walcheren kunt u bijvoorbeeld een bezoek aan een theeschenkerij,  een excursie doen bij een kaasboerderij of rondlopen door de straten van het historische Veere. Wij maken uw rondrit met de paardentram graag voor u op maat, informeer daarom gerust naar wat allemaal mogelijk is. Reserveringen zijn mogelijk vanaf 10 uur ’s ochtends op iedere dag van de week. Van november tot februari zijn reserveringen niet mogelijk vanwege de temperatuur.

Bekijk ook het fotoboek voor meer foto’s van rondritten en de de paardentram

Contact

paardentram

Heeft u interesse in een rondrit met de paardentram? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-53172187. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.