Er is niets leuker dan de mooie stad Middelburg te ontdekken met de paardentram. Wij verzorgen in de zomermaanden dagelijkse rondritten met en zonder gids. Ook is het mogelijk met een groep rondritten te maken met de paardentram door Middelburg of door heel Walcheren.

Dagelijkse rondritten zonder gids

rondrit01Tijdens de Paasdagen, Meivakantie, Pinksterdagen, en de Herfstvakantie kunt u dagelijks vanaf 13 uur een rondrit van 20 min. maken met de paardentram door Middelburg.

Vanaf half juni t/m half september maandag, vrijdag en zaterdag vanaf 12 uur, dinsdag t/m donderdag vanaf 11.30 uur en op zondag vanaf 13 uur. Het aanbod van van passagiers bepaald tot hoe laat er wordt gereden.

De paardentram vertrekt vanaf de Markt in Middelburg. Uiteraard houden we ons tijdens de rondritten aan de voorgeschreven corona regels.

Indien er evenementen zijn op de Markt vertrekt de paardentram bij het ANWB kantoor op de Nieuwe Burg.

Tarieven
Per persoon: €5
Kinderen t/m 2 jaar gratis
Duur rondrit: 20 minuten

Rondrit van Middelburg naar Veere

rondrit08Opzoek naar een leuke manier om meer van het Walcherse landschap te zien? Maak dan eens een rondrit van Middelburg naar Veere met de paardentram. We vertrekken vanaf de Oude Veerse weg bij de gratis parkeerplaats en rijden via de binnenwegen naar het historische stadje Veere. De terugweg vanaf Veere naar Middelburg volgen we een andere route door het mooie Walcheren. Prijs voor de rondrit Middelburg naar Veere is €300. Er kunnen maximaal 28 personen deelnemen en de duur van de rit is 2,5 uur.

Een pauze voor lunch, koffie of winkelen in Veere is ook mogelijk, prijs hiervoor in overleg.

Neem voor meer informatie en reserveringen contact met ons op.

Rondritten met gids voor groepen

rondrit02Rondritten van een uur met gids voor groepen kunnen het hele jaar worden gereserveerd. Dit is mogelijk op ieder gewenst tijdstip. Ook kunt u opgehaald worden bij uw bus of boot. De prijs inclusief gids is €200.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

*Bij uitzonderlijk hoge temperaturen of slechte weersomstandigheden zijn doorlopende rondritten niet mogelijk. Dit in verband met de gezondheid van onze paarden.